Alergia czy nietolerancja? Czym się różnią i jak z nimi postępować?
Jak rozróżnić objawy alergii, nietolerancji i nadwrażliwości? Jak poradzić sobie z wyborem odpowiednich badań i jaką dietę zastosować? Odpowiada Katarzyna Drews-Raczewska, dietetyk.
Po zamówieniu webinaru otrzymasz link do nagrania i hasło. Nagranie możesz odtworzyć w dowolnym momencie. Możesz oglądać je wielokrotnie przez rok, bez limitu odtworzeń.
Produkt chwilowo niedostępny. Skontaktuj się z nami mailowo: biuro@instytut-mikroekologii.pl, a my powiadomimy Cię o jego dostępności.
Czas trwania: 1 h 18 min
Osoba prowadząca: mgr Katarzyna Drews-Raczewska - dietetyk
Z tego webinaru dowiesz się:
- Jak rozróżnić objawy alergii, nietolerancji i nadwrażliwości pokarmowych?
- Jaką diagnostykę wykonać, aby zdiagnozować te schorzenia?
- Jaką dietę zastosować?
- Czy dieta to jedyna możliwość wsparcia w alergiach i nadwrażliwościach?
Masz dodatkowe pytania?
Skorzystaj z bezpłatnej konsultacji telefonicznej
Nasi specjaliści chętnie odpowiedzą na Twoje pytania. Codziennie, od poniedziałku do piątku możesz porozmawiać z naszymi dietetykami, diagnostami oraz innymi specjalistami. Bezpłatne konsultacje odbywają się w wyznaczonych godzinach i działają na zasadzie linii otwartej – wystarczy, że zadzwonisz w wybranym dniu do specjalisty, w godzinach konsultacji.
Sprawdź i zadzwoń