Kwiecień miesiącem autyzmu! Pobierz ebooka i odbierz specjalny rabat Sprawdź szczegóły
  • 0

Zastanawia Cię, jak to jest, że zdrowe jedzenie może szkodzić i powodować przykre dolegliwości? Problemy te dotyczą wielu osób, a przecież to co zjadamy, powinno dostarczać do organizmu substancji odżywczych.

Weź udział w webinarze

Czy jedzenie może szkodzić? Porozmawiajmy o alergiach pokarmowych.  Zapraszamy na darmowy webinar, który odbędzie się w czwartek 12.05.2022 o 17:00.

By dołączyć do wydarzenia na żywo i otrzymać dostęp do nagrania z webinaru zarejestruj się tutaj.

Do wyjaśnienia tego tematu zaprosiliśmy dr n. med. Miłosławę Zowczak-Drabaryczk specjalistkę diagnostyki laboratoryjnej, lekarkę chorób wewnętrznych, nauczycielkę akademicką na Uniwersytecie Medycznym w Poznaniu (UMP) w Katedrze Chemii i Biochemii Klinicznej, Zakładzie Biochemii Klinicznej i Medycyny Laboratoryjnej.

Podczas webinaru dowiesz się:

  • jak rozróżnić objawy alergii i nietolerancji?
  • jaką diagnostykę należy wykonać, aby zdiagnozować te schorzenia?
  • co wpływa na powstawanie dolegliwości z nimi związanych?
  • jak wspomóc pacjenta z alergią IgE-zależną, IgG-zależną oraz nietolerancją pokarmową?

Będzie także możliwość zadawania pytań prelegentce.

Ilość uczestników jest ograniczona – zależy od kolejności dołączania do webinaru w dniu wydarzenia

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola wymagane oznaczono *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Oddział w Warszawie